Schok en tril berekeningen

Met eigen ontwikkelde software kunnen wij sterkte-, stijfheids-, schok- en trillingsberekeningen van panelen en andere complexe constructies uitvoeren. Enerzijds zijn de berekeningen gericht op het voldoen aan de gestelde eisen, anderzijds op optimalisatie voor gewicht, kostenbesparing en dergelijke.

Het goed ontwerpen op schok vereist een optimaal gebruik van  materialen (zo licht mogelijk), materiaaleigenschappen, sterkte en stijfheid. Door Sebert Trillingstechniek wordt in overleg met de opdrachtgever ook de productiemogelijkheden en kosten meegenomen.

 Een heel basale regel bij schok is: vermijdt al het overbodige. Wat er niet is behoeft niet getekend, berekend of gemaakt te worden en bespaard kosten. De belastingen en daardoor spanningen gaan bij een schokproef omlaag. Bovendien, iets wat er niet is kan niet stuk gaan. 


Eén "gratis" schokberekening voor elke nieuwe klant!! 
Voor elke nieuwe klant geven wij geheel 2022 de eerste schokberekeningsrapport met rubber of staaldraad veren gratis. Wij ontvangen graag de afmetingen, gewicht, zwaartepunt en montage positie (liefst in PDF formaat) en ook de schok input. U krijgt  een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden, maar ook wat het u gaat opbrengen!!! 

Service
Zoals eerder gezegd de klant staat bij Sebert Trillingstechniek centraal. Daarom streven wij naar een optimale serviceverlening. Hebt u vragen over of problemen met schok, trillingen of geluid? Sebert Trillingstechniek helpt u. Wij beschikken over een gedegen kennis, hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van schok, trillingen, geluid en vermoeiing. Tevens beschikken wij over een geacrediteerd laboratorium om vakkundig al uw problemen op te lossen en proeven uit te voeren.