Amazon ISTA 6 Certificaat voor uw verpakkingen

.


Amazon Certificaat voor uw verpakkingen

ISTA-certificering

Voldoe aan de strenge verpakkings- en verschepingseisen van Amazon met het ISTA 6 Amazon Certificaat. Sebert Trillingstechniek zorgt als partner van Amazon dat u dankzij diverse ISTA-certificeringen zo snel mogelijk uw producten kunt verkopen via Amazon.

 

Voldoen aan hoge markteisen | Officieel geaccrediteerd door RvA | 20 jaar ervaring in medisch transport

Transport simulatieprogramma’s voor uw Amazon Certificaat

Amazon zet de klant centraal. Onmisbaar hierbij is de verpakking en verscheping van uw goederen naar de eindconsument. Met het wereldwijde ISTA Packaging Certificate voldoet u aan de hoge normen van Amazon om uw producten aan te bieden op het platform. De bewezen testmethodes van Sebert Trillingstechniek zorgen ervoor dat uw verpakte product of prototype aan alle normen voldoet.

 

In vier stappen uw ISTA 6 Amazon  Certificaat

Producten, verpakkingen en materialen krijgen soms flinke klappen te verduren voordat ze bij de eindgebruiker terechtkomen. Ze worden blootgesteld aan mechanische belastingen tijdens vervoer, opslag en het daadwerkelijk gebruik. Dankzij ons bewezen testprocedure zorgen wij voor geoptimaliseerde verpakkingen, waarmee uw Amazon Certificaat gegarandeerd wordt.

1

Analyse van de invloeden van de omgeving en het transport

Het verplaatsen van producten, componenten en onderdelen via de transportroute van producent naar consument kan zijn tol eisen.

2

Beoordeling van de kwetsbaarheid van een product

De kwetsbaarheid van een product is een objectieve maatstaf om te bepalen in welke mate een product in staat is om invloeden van buitenaf te weerstaan.

3

(Her)ontwerp van het product/de verpakking

Het testen wordt gedaan in nauwe samenwerking met onze klanten om zo het proces van de optimalisatie van het product/de verpakking te verbeteren.

4

Testen van het product/de verpakking

Als de voorgaande stappen tot een gecombineerde productverpakking hebben geleid, kunnen deze vervolgens worden getest om de volledige prestatie te bepalen.

k-175-ae-00830.jpeg

FBA & SIOC testmethodes

Diverse verpakkingen, diverse eisen. Voor het leveren van goederen naar het distributiecentrum van Amazon, moet u voldoen aan de FBA (Fulfilment by Amazon) of SIOC (Shipment in own Container) testmethodes. Met deze methodes zorgt Amazon altijd voor een betrouwbare verpakkingskwaliteit voor de eindconsument. En dus ook voor een hoge kwaliteit levering van uw goederen.

Sebert is officieel partner van Amazon

Sebert Trillingstechniek zorgt dat u met het ISTA Packaging Certificate zo snel mogelijk start met verkopen op het Amazon platform.

Dankzij onze jarenlange bewezen ervaring mogen wij ons trotse partner van het Amazon certificeringsprogramma noemen. Hiermee zorgen wij er mede voor dat Amazon altijd zorgt voor kwalitatieve verpakking en verscheping van goederen – van en naar de eindconsument. Met andere woorden: een positieve impact op uw winst én uw naam!

Lees meer over testen en certificeren op de Amazon website.

Sinds 2012 geaccrediteerd!

S2T ISO ILAC ASTM NVC ISTA IEC MIL

Een Amazon Certificaat voor uw goederen?

Wilt u starten met verkopen op het platform van Amazon? Laat dan uw gegevens achter. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op en voorzien u van het juiste advies.