Medische transport eisen vanuit de FDA?

Haal uw ASTM-certificaten om uw medische goederen te vervoeren


Medisch Transport

Testen van medisch transport van o.a. COVID-19 vaccinaties

Voldoe aan alle markteisen voor betrouwbaar medisch transport van uw corona vaccinaties en medische toebehoren.

De wereldbevolking zo snel mogelijk vaccineren tegen het Covid-19 virus is niet alleen medisch een uitdaging, die van het transport hiervan is minstens zo groot. Sebert Trillingstechniek zorgt met de juiste geaccrediteerde testen voor kwalitatief medisch transport onder strenge eisen. Met Sebert zorgt u dat u voldoet aan alle medische normen om uw corona vaccinaties en/of medische toebehoren veilig en kwalitatief te transporteren naar de eindlocatie.  

 

Voldoen aan hoge markteisen | Officieel geaccrediteerd door RvA | 20 jaar ervaring in medisch transport

 

Voldoen aan de normen voor wereldwijde medisch transport

Medisch transport is een vak apart. En waar de druk onder coronavaccinaties nu extra hoog ligt, is iedere kleine transportfout fataal. Met de geaccrediteerde testmethodes van Sebert Trillingstechniek zorgt u ervoor dat uw medische verpakkingen aan alle markteisen voldoen voor veilig en kwalitatief transport. In ons testlaboratorium bieden we een breed scala aan mechanische testen die de praktijk (versneld) simuleren.

In vier stappen voldoen aan de hoge medische markteisen

Al het medisch transport – maar zeker coronavaccinaties – moeten voldoen aan hoge markteisen. Met Sebert Trillingstechniek bent u gegarandeerd van de juiste testen en certificaten voor uw medische transportverpakkingen. In slechts vier stappen zorgen wij voor de geoptimaliseerde productverpakkingen.

1

Analyse van de invloeden van de omgeving en het transport

Het verplaatsen van producten, componenten en onderdelen via de transportroute van producent naar consument kan zijn tol eisen.

2

Beoordeling van de kwetsbaarheid van een product

De kwetsbaarheid van een product is een objectieve maatstaf om te bepalen in welke mate een product in staat is om invloeden van buitenaf te weerstaan.

3

(Her)ontwerp van het product/de verpakking

Het testen wordt gedaan in nauwe samenwerking met onze klanten om zo het proces van de optimalisatie van het product/de verpakking te verbeteren.

4

Testen van het product/de verpakking

Als de voorgaande stappen tot een gecombineerde productverpakking hebben geleid, kunnen deze vervolgens worden getest om de volledige prestatie te bepalen.

photo-1611690827904-0ebe4fe34bd8.jpeg

Transportsimulatie verpakkingstesten onder hoge normen

Om uw medische verpakkingen onder de hoogste eisen te vervoeren, voert Sebert onder andere met de ASTM D 7386-norm transportsimulatie verpakkingstesten uit. Instanties als de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) hechten veel waarde aan testen onder deze strenge normen. Het testlaboratorium van Sebert Trillingstechniek is als enige partij in Nederland door de Raad van Accreditatie officieel geaccrediteerd om onder de ASTM D 7386-norm transportsimulaties uit te voeren. Hiermee wordt uw testrapport wereldwijd erkend en geaccepteerd.

Sebert: sinds 2012 geaccrediteerd

Sebert Trillingstechniek heeft 20 jaar ervaring op gebied van mechanische testen voor derden. Dankzij diverse accreditaties hebben wij van de Nederlandse overheid erkenning gekregen voor onze technische bekwaamheid voor het uitvoeren van dynamische (schok-, val-, impact- en tril-)testen voor producten en verpakkingen. Zo ook voor de normen van medisch transport.

Onze ervaring, kennis en kunde zorgt ervoor dat uw (medische) transportverpakkingen altijd onder de extreem hoge kwaliteitseisen vervoerd kunnen worden. Zo bent u altijd gegarandeerd van een maximale kwaliteit producten voor uw eindgebruiker.

Sinds 2012 geaccrediteerd!

S2T ISO ILAC ASTM NVC ISTA IEC MIL

Uw medisch transport veilig vervoeren?

Uw coronavaccinaties optimaal vervoeren? De specialisten van Sebert Trillingstechniek staan voor u klaar om uw medische verpakkingen op diverse normen te testen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.