Stap 3. (Her)ontwerp van het product/de verpakking

Het testen wordt gedaan in nauwe samenwerking met onze klanten om zo het proces te verbeteren van product / verpakkings optimalisatie. Tijdens dat proces kunnen één of meer prototypes worden getest en vereiste veranderingen aan het product of de verpakking zouden zichtbaar kunnen worden. Gebaseerd op onze ervaring en connecties kunnen we advies geven op alternatieve verpakkings methodes en materialen.

Anti Schok en Tril technologie
Wij bieden een volledig service programma ter ondersteuning van onze portfolio, wat betekent dat we de schokbestendigheid kunnen berekenen en vanuit daar de oplossing te testen in ons laboratorium.

Trillingsisolatie
Trillingen komen van nature voor tijdens het transport van een (verpakt) product, als gevolg van de omgeving  (apparatuur aan boord van vliegtuigen, schepen, treinen, maar ook wind, enz.), of als gevolg van de apparatuur zelf  (zoals motoren). Trillingen kunnen schade aan de aangrenzende machines aanrichten, slijtage vergroten of meetapparatuur verstoren. Bovendien kan er een onaangenaam geluids- en trillings niveau voor de omgeving ontstaan. Anti-triltechnologie, meestal door het gebruik van veren, heeft als doel om trillingen te voorkomen welke  doorgegeven worden aan de omgeving (passieve isolatie). Of het wordt gebruikt om gevoelige apparatuur te beschermen tegen trillingen uit de omgeving (actief isolatie). Om zo min mogelijk trillingen te creëren moet men het niveau van de trillingen beoordelen en voldoen aan de eisen met het juiste veren systeem, waarbij de meeste factoren in aanmerking komen.

Schokisolatie
Schokken zijn op zichzelf niet anders dan trillingen, behalve dat een schok meestal een enmalige is. De oorzaak is meestal gelijk voor schokken en trillingen, verschillende opeenvolgende schokken kunnen worden beschouwd als een trilling. Echter, een schok wordt gekenmerkt door een tijdelijke verandering in positie, snelheid en versnelling. Wanneer de mechanische toleranties van het product aanzienlijk worden overschreden, is het raadzaam om veren toe te passen om het product dusdanig te beschermen tegen extreme schokken van buitenaf. De veren zorgen voor een tijdelijke energie-absorptie van de vrijgekomen schok energie, deze energie wordt dan tijdelijk omgezet in  kinetische energie.

Wire Rope, Rubber en Acoustic Tube Mounts
De Wire Rope Mounts zijn de beste oplossing als er geen constructiegeluids eisen zijn, omdat ze zich onderscheiden  door hun duurzaamheid en onderhoudsvrij zijn. De staaldraad veren kunnen worden gebruikt in "extreme" omgevings-situaties, bijvoorbeeld in een omgeving met olie, temperatuur, stof, zout, en zonne- en nucleairestraling. Wanneer er constructiegeluidseisen zijn dan kunt u het beste veren van rubber toe te passen.


Alle testen op een rij